На знімках: у реабілітаційно-оздоровчому комплексі РАЕС «Біле озеро» та на озері.

Попри цьогорічні карантинні заходи внаслідок пандемії коронавірусу в Україні, літньому відпочинку рівненських атомників таки бути.

Над його організацією та реалізацією працює профспілковий комітет РАЕС, який постійно дбає про відпочинок та оздоровлення працівників підприємства. Він буде на найкращих курортах країни, за який працівники сплачують лише частину вартості путівки. У сезон літніх канікул у санаторно-курортних таборах Закарпаття та Одещини оздоровляться цьогоріч і діти працівників РАЕС. Для сімейного відпочинку та оздоровлення нині атомникам пропонуються турбази Одеської, Миколаївської, санаторії Закарпатської та Львівської областей.

За словами Тетяни Васильєвої, заступника голови первинної профспілкової організації РАЕС, у профкомі РАЕС уже є путівки на літо 2020 року, а заявки охочих оздоровитися прийматимуть телефоном чи електронною поштою.

Зокрема, пансіонати, санаторії й бази відпочинку чекатимуть рівненських атомників уже в другій половині червня.

«Звісно, пандемія не могла не позначитися на організації процесу літнього відпочинку. Відтак перед початком трансферу та по приїзді в той чи інший пансіонат або табір відпочивальнику буде проводитись температурний скринінг, дотримуватимуться всі встановлені загальнодержавні карантинні вимоги (дистанція, масковий режим, дезінфекція). Зокрема, профкомом розробляється пам’ятка для відпочивальників, де будуть детально описані всі карантинні застереження в умовах відпочинку», — каже Тетяна Васильєва.

Реабілітацію та оздоровлення працівників РАЕС, а також усіх охочих у літні місяці проводитиме також реабілітаційно-оздоровчий комплекс РАЕС «Біле озеро», що розташований у Рівненському природному заповіднику на березі Білого озера з підвищеним вмістом гліцерину. Для працівників РАЕС, як і раніше, діятимуть пільги на придбання путівок. Він повністю готовий до того, щоб прийняти атомників та членів їхніх сімей на оздоровлення та відпочинок.

Вікторія ЛЕОНОВА, керівник прес-центру Рівненської АЕС.

Фото з архіву.