— У нас працюють дванадцятеро людей, — розповідає керівник «Аркада-Сарни» Руслан Цуман (на знімку). — На ринку ми вже чотирнадцять років, здобули хорошу репутацію, тому маємо замовлення і постійно нарощуємо обсяги виробництва.

«Аркада-Сарни» мають не лише виробничу базу, а й магазини, представництво по всій Рівненщині, поставляє продукцію майже в усі області України, для цього має свій транспорт.

— Є наші вікна і двері й у кількох дитсадках міста Сарни, — розповідає Руслан Цуман. — І взагалі влада нашого міста з повагою і розумінням ставиться до підприємців і підприємництва, реагує на наші звернення, не надокучає перевірками, як це було колись. Тільки наше невеличке підприємство торік сплатило до міського бюджету 86 тисяч гривень. Користуючись нагодою, хочу сказати, що за останні роки Сарни дуже змінилось у кращий бік — багато зроблено з благоустрою. Місто рухається у правильному напрямку, це я кажу як його мешканець.

«Аркада-Сарни» займається благодійністю, на рахунку підприємства багато добрих справ. Так, на станції швидкої допомоги замінили вікно, в інфекційному відділенні Сарненської ЦРЛ, яка базова в лікуванні від коронавірусу, — безплатно замінили двері у боксах на прохання молодшого медичного персоналу. Безоплатно замінили частину вікон і у райвійськкоматі, в також у військовій частині Національної гвардії. І цей перелік благодійності можна було б продовжувати ще довго.
Руслан Цуман задоволений своїм колективом, його роботою. Це вони гуртом впродовж років створювали позитивний імідж і репутацію «Аркада-Сарни».

Фото надано автором.