Ось і нещодавно почали смакувати кисломолочним продуктом «Лактоімун», який можна споживати не лише дорослим, а й дітям з двох років, а також продукцією без консервантів серії «Farm fresh», яка виготовлена зі свіжовидоєного молока.

— А загалом ми випускаємо продукції понад двадцять найменувань, — розповідає власник «Радивилівмолока» Анатолій Грисюк (на знімку). — Кисломолочну реалізуємо в торгових точках західних областей, а тверді сири, масло — по всій Україні і навіть за кордон — Молдову, Грузію, Азербайджан, країни Європи. А наш казеїн має великий попит у Нідерландах, Польщі, Франції, Німеччині.

До речі, низку найменувань продукції від «Радивилівмолоко» відзначено за високу якість різними дипломами, однак найвища нагорода для виробника — це якщо його продукція не залежується на полицях магазинів, а користується попитом.

Від рядів, де в супермаркетах викладена продукція з маркою «Радивилівмолоко» (помічала в Рівному), ніхто не відходить без покупки. Значить, смакує вона людям.

Про це дуже приємно чути і власнику заводу Анатолію Грисюку, і членам колективу. Саме для цього він і працює. «Радивилівмолоко» дає роботу на виробництві (без представництв у регіонах) більш як двом сотням мешканців Крупця та сусідніх сіл. Люди добре мотивовані — середньомісячна зарплата гідна того, аби триматися роботи, дорожити нею.

Зацікавлені в стабільній роботі цього переробного підприємства і фермери, і великі сільгоспвиробники, і селяни, які мають куди продати молоко. А «Радивилівмолоко» закуповує його в радіусі двохсот кілометрів і переробляє на сучасному обладнанні.

— Це дуже компетентний, виважений господарник, — характеризує Анатолія Грисюка керівник ще одного розташованого в Крупці підприємства — агрокорпорації «Крупець» Володимир Варфалюк. — Тому-то й підприємство розвивається, процвітає, у чому, безумовно, велика заслуга Анатолія Івановича як власника, який створив сучасне молокопереробне підприємство. Це, фактично, сімейний бізнес, адже до нього долучилися і діти Анатолія   Івановича — донька Людмила і син Сергій.

— А ще він великий благодійник, про що не любить розповідати, бо робить це, як він казав, з душею і від душі. Постійно передає продукти на схід нашим бійцям, а також частково харчує дітей у двох місцевих школах і трьох дитсадках, підсобляє продуктами Радивилівській лікарні. Підприємство допомагає в лікуванні онкохворим, церквам, — каже Володимир Варфалюк, який у потужному сусіді-виробничнику вбачає не конкурента, а скоріше партнера.

До речі, «Радивилівмолоко» — одне з бюджетоутворювальних підприємств Радивилівського району і Крупецької об’єднаної територіальної громади. Його в особі власника Анатолія Грисюка цього року відзначили як кращого платника податків Рівненщини.