«Людям важливо, щоб їм, якщо не допомогли, то хоча б вислухали, — почув від міського голови Костополя Євгенія Денисюка на початку своєї кар’єри, — каже секретар Костопільської міської ради Дмитро Єрмаченко (на знімку), який працює на цій посаді, а відтак і з міським головою друге скликання. — Спочатку здивувався тим словам, а потім переконався, наскільки це правильна думка».

Дмитро Єрмаченко розповів, що Євгеній Денисюк власним прикладом показує колективу, що до людей потрібно ставитись із повагою, пам’ятати, що «ми працюємо для них, бо вони довірили нам місто».

Євгеній Олексійович не обмежується офіційними прийомами громадян, а зустрічається з ними щодня. «Навіть якщо питання не в нашій компетенції, все одно за можливості допомагаємо, це і медичне обслуговування та лікування, субсидії, робота стаціонарних телефонів тощо... А проблеми, які у нашому віданні, намагаємось вирішувати оперативно. Пригадую випадок, коли прийшла літня жінка, в якої на початку опалювального сезону могли відключити тепло, було пізно проводити серйозні інженерні роботи, але міський голова Євгеній Денисюк разом з комунальниками вирішили це питання. Відвідувачка залишилась задоволена, втішений і Євгеній Олексійович, що зумів їй допомогти».

Зараз міський голова журиться, як вирішити глобально питання з підтопленням садиб по вулиці Парківській. В період сильних затяжних дощів виникає проблема з відведенням води. Існуюча зливова мережа порушена внаслідок забудови приватного сектору. Воду доводиться відкачувати силами всього Костополя. Тож керівник міста порадився з фахівцями і вирішив діяти. «Розробили проектно-кошторисну документацію на будівництво водовідведення, — розповідає Дмитро Єрмаченко. — На початку року виділили на ці цілі майже 200 тисяч гривень, в кінці літа — ще 400 тисяч. За ці кошти відведемо воду від проблемної ділянки. Так відреагував Євгеній Денисюк на часті звернення мешканців вулиці. Свідком вирішення багатьох інших питань костопільчан міським головою я був не раз».

Таке підтвердили і рядові мешканці міста Галина Кузьмич, Григорій Ткач, Оксана Вознюк, Петро Кравчук та інші.