Розпочали засідання зі звернення Рівненської обласної ради до Президента, Верховної Ради та Кабінету Міністрів щодо недопущення закриття та забезпечення можливості подальшого функціонування санаторних шкіл. Депутати одноголосно підтримали це звернення та рекомендували голові облради винести його на розгляд сесії.

Також члени комісії заслухали інформацію Головного управління Держегеокадастру в Рівненській області щодо виконання рішення обласної ради від 11.03.2016 № 112 «Про Регіональну програму розвитку земельних відносин у Рівненській області на 2016—2020 роки» і рекомендували винести на розгляд сесії питання про Регіональну програму розвитку земельних відносин у Рівненській області на 2021 рік.

Окрім того, профільна комісія розглянула питання про надання землі в постійне користування комунальному закладу «Рівненський обласний центр комплексної реабілітації». Йдеться про 4,4 гектара на території Олександрійської сільської ради.

Директор закладу Оксана Кравчук зауважила, що ділянка розміщується на території реабілітаційного центру. Депутати це питання рекомендували також винести на розгляд чергового пленарного засідання.

Водночас проект рішення Про обласну цільову програму індивідуального житлового будівництва в сільській місцевості «Власний дім» на 2021—2023 роки члени комісії запропонували розглянути на президії.

Ольга СОКОЛОВСЬКА, консультант відділу прес-служби Рівненської обласної ради.

Фото ПС РОР.