За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» поблизу населеного пункту Південне противник вів вогонь з мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Неподалік Катеринівки російсько-окупаційні війська гатили з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Поблизу населеного пункту Луганське ворог стріляв з великокаліберних кулеметів, а біля селища Троїцьке — ще й з автоматичних станкових та протитанкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» незаконні збройні формування відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї неподалік селища Лебединське. Поблизу населених пунктів Опитне та Авдіївка противник здійснив обстріл у бік наших позицій, застосувавши підствольні гранатомети, а поблизу Пісків — ще й ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю. Окрім цього, в районі населеного пункту Гнутове окупанти гатили з автоматичних станкових гранатометів.

«Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Збройних Сил України зазнав кульового поранення. Захиснику оперативно надали першу медичну допомогу, його доправили до лікувального закладу. Стан здоров’я українського військового — задовільний», — зазначили в штабі.