За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік населених пунктів Піски та Гнутове, окупанти відкривали вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», на околиці Луганського, загарбники обстрілювали наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го калібру, ручних протитанкових гранатометів, автоматичних станкових та станкових протитанкових гранатометів. Поблизу селища Світлодарське бойовики гатили з великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів, а неподалік Новотошківського — з підствольних гранатометів.

«Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України немає. На обстріли противника наші воїни відкривали вогонь у відповідь. Українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку незаконних збройних формувань на непідконтрольній території. Зокрема, протягом минулої доби зафіксовано збільшення провокацій з боку російсько-окупаційних військ ОРЛО, метою яких було загострення безпекової ситуації на луганському напрямку на тлі чергового засідання ТКГ. Цього разу осередком порушень з боку окупантів став напрямок Калинівка — Луганське, де окупаційні війська відверто провокували Збройні Сили України на відкриття вогню», — зазначили в штабі.