За даними прес-центру штабу ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ», неподалік населеного пункту Південне окупанти відкривали вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід», поблизу населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська гатили з мінометів 120-го калібру та гранатометів різних систем, а в передмісті Богданівки — з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

«На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань Російської Федерації на території ОРДЛО. Зокрема, окупанти продовжили практику здійснення прицільних обстрілів позицій Збройних Сил України. Внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець отримав кульове поранення, несумісне з життям. Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника», — зазначили в штабі.