За даними прес-центру штабу ООС, неподалік населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, противник відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм. Поблизу Авдіївки бойовики гатили з гранатометів різних типів та стрілецької зброї, а в районі Лебединського ворог здійснив обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Позиції наших військових поблизу населеного пункту Шуми окупанти обстріляли з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. У районі населеного пункту Богданівка найманці вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Російські найманці здійснили низку вогневих провокацій, метою яких було контрольоване загострення ситуації на маріупольському та авдіївському напрямках. Традиційно провокації супроводжувалися інтенсивними інформаційними атаками, спрямованими на дискредитацію ЗСУ. Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил унаслідок ворожих обстрілів немає», — зазначили в штабі.