За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», біля містечка Зайцеве, ворог гатив із мінометів калібру 82 мм, а поблизу Світлодарська — з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», на околицях населених пунктів Широкине, Мар’їнка та Старогнатівка, бойовики відкривали вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Бойових втрат серед наших військових немає. Українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку незаконних збройних формувань на непідконтрольній території. Напередодні засідання Тристоронньої контактної групи російськими найманцями вчинено низку провокацій уздовж усієї лінії розмежування. З настанням сприятливих погодних умов окупанти активізували роботу з дообладнання старих та облаштування нових оборонних позицій. 29 березня зафіксовано три такі випадки: в районі Донецького аеропорту, поблизу населених пунктів Мар’їнка та Зайцеве», —
зазначили в штабі.