Особливо напружено на приморській ділянці фронту. Вдень там лунають переважно кулеметні черги та поодинокі постріли снайперів. Вночі калібр зброї збільшується. На позиції наших військових регулярно прилітають міни 120-го калібру.

Лише за добу (на ранок 31.03) в районі проведення Операції об’єднаних сил було зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню з боку проросійських збройних формувань — це 7 обстрілів та 1 факт інженерного обладнання позицій.

За даними прес-центру штабу ООС, поблизу Авдіївки та Пісків бойовики здійснили обстріли, використовуючи протитанкові гранатомети, а на околиці Широкиного — великокаліберні кулемети. Неподалік населених пунктів Причепилівка та Троїцьке окупанти відкривали вогонь зі стрілецької зброї. Поблизу Павлополя російсько-окупаційні війська проводили інженерне обладнання своїх позицій.

«Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає. Дії російських окупантів вкотре підтверджують те, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та не бажає дотримуватись існуючих домовленостей. Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ», — зазначили в штабі.