Галина — привітна та завжди усміхнена. Вона з перших днів війни, а в нашій бойовій бригаді жінка з 2016 року, йшла до своєї єдиної мети — перемагати! І це в неї чудово виходить! І хто би міг подумати, що колись звичайний діловод вміє так вправлятися зі зброєю!

Розкривати свої здібності Галина почала стрімко та впевнено. В її сильних руках автомат стріляє завжди в ціль!

У серпні 2018 року жінка-військовослужбовець у змаганнях зі стрільби зі штатної зброї на першість Сухопутних військ України, перебуваючи у складі команди ОК «Північ», в особистому заліку посіла перше місце. А у вересні цього ж року Галина, беручи участь у спартакіаді Генерального штабу Збройних Сил України зі стрільби з табельної зброї, в індивідуальному заліку посіла теж перше заслужене місце.

Також свого часу Галина була активним учасником збірної Сумської області, сформованої на базі стрілецької секції політеху, постійно брала участь у першостях ТСО України з кульової стрільби та стрільби із пневматичної зброї. Вона була і серед переможців відкритого чемпіонату ТСО України зі стрільби з пневматичної зброї серед дорослих, який відбувся 14—16 червня 2016 року.

Галина і надалі, окрім служби та виконання професійних обов’язків, займається своєю улюбленою справою — стрільбою!

#58омпбр
#жінки-військовослужбовці
#разом_до_перемоги