Звертаючись до воїнів зі словами привітання, командувач оперативно-тактичного угруповання «Схід» генерал-лейтенант Юрій Содоль зазначив: «Сьогодні, у п’яту річницю з дня створення військової частини, ми розраховуємо на вашу професійну майстерність, адже жоден піхотинець не піде в наступальний бій, якщо перед цим добре не попрацює артилерія. Ви — наш головний калібр, головний калібр морської піхоти та Військово-Морських сил Збройних Сил України».

Юрій Содоль наголосив, що бригада є унікальною військовою частиною у складі ЗСУ й за потужністю та кількістю бойових підрозділів їй немає рівних.

«У вашій бригаді я вбачаю величезний потенціал, — зазначив командувач оперативно-тактичного угруповання «Схід». — Щодня ви доводите, що оперативно та якісно готові виконати завдання будь-якої складності. Зичу вам мирного неба над нашою рідною Україною, здоров’я вам і вашим рідним, щоб ви повернулися до своїх пунктів постійної дислокації у тому складі, в якому ви сюди вийшли».

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять героїв, які поклали на вівтар нашої перемоги найдорожче — власне життя...

Кращих військовослужбовців заохотили державними нагородами, відомчими відзнаками, грамотами та подяками, а також цінними подарунками. Після завершення заходу перед побратимами виступили артисти оркестру окремої артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова.

Вл. інф.