Однак започатковані ним та депутатами справи продовжують працівники сільради та депутати. Про це розповіла в. о. малолюбашанського сільського голови Алла Лемешевська:

— У населених пунктах громади тривають роботи з благоустрою. Ведемо будівництво соціальних об’єктів, зокрема спортзалу в Малолюбашанській гімназії, якого досі тут не було. На 1 червня плануємо відкриття нового садочка в селі Новий Берестовець, який зможе прийняти дві групи по 30 малюків. Сюди ходитимуть місцеві дошкільнята, а також шкільним автобусом із супроводом довозитимуть малят із сіл Глажева, Маща, Кам’яна Гора та Лісопіль. Цим буде вирішено проблему із забезпеченням дошкільнят місцями в  дитсадках в цілому по громаді. Адже такі заклади вже функціонують у Борщівці, Мирному і в Малій Любаші.

— На сесії нашої сільради депутати проголосували за виділення земельної ділянки в селі Мала Любаша під адмінприміщення сільради, де розмістяться відділ освіти, молоді та спорту, пожежне депо, а в майбутньому і, можливо, ЦНАП, — продовжує розповідь Алла Лемешевська. — Плануємо також будівництво доріг асфальтованих та білощебеневих по всіх населених пунктах, поточні та капітальні ремонти амбулаторії в Мирному та восьми ФАПів. Плани грандіозні, ми вже затвердили кошториси на ці роботи, зараз тривають тендери, щоб визначити виконавців. А щодо реконструкції провулка Шевченка в селі Мала Любаша вже відбувся тендер і визначено переможця, який має освоїти 545 тисяч гривень — це власні кошти громади. Загалом все намічене плануємо робити за кошти місцевого бюджету. За три місяці загальний бюджет по сільраді виконаний на 104 відсотки, на стільки ж — і по власних надходженнях.