— План першого кварталу з власних надходжень виконали на 117,9 відсотка, відтак додатково отримали 4 мільйони 580,4 тисячі гривень, — розповідає рокитнівський селищний голова Григорій Таргонський (на знімку). — Цього досягнуто завдяки збільшенню надходжень від акцизу, сплати ПДФО та оренди. Адже в нашої громади багато амбітних планів, реалізувати які можна, тільки  маючи кошти.

Григорій Таргонський розповів, що в планах — ремонт комунальних вулиць та доріг, соціальних об’єктів тощо. Так, для Більського ліцею виділили майже 200 тисяч гривень на придбання котла, який працюватиме на твердому паливі, фінансують вуличне освітлення у селах Рокитне, Осницьк, Лісове тощо.

— У нашу громаду зайшло «Велике будівництво» — розпочато спорудження дороги Сновидовичі — Остки — Будки-Сновидовицькі протяжністю 4,5 кілометра. Ці роботи фінансує держава за умови співфінансування громади у розмірі шість мільйонів гривень. Половину коштів — три мільйони гривень — ми уже спрямували на дорогу, — каже рокитнівський селищний голова Григорій Таргонський. — Дороги дуже чекають люди, оскільки зараз це бруківка у ритвинах.

Фото надане автором.