Танкісти князівської бригади, які тричі ставали кращим танковим підрозділом України і двічі представляли Україну на міжнародних танкових змаганнях, вдосконалювали майстерність контрнаступу.

За легендою навчань, ворог прорвав оборону, українські піхотинці змушені відступити, противник атакує. Танкісти піднімаються за тривогою, отримують наказ здійснити марш у район очікування з подальшим виходом на вогневі рубежі. Під час розвідки боєм українські панцерники визначають головні вогневі сили противника, змусивши його виявити себе.

Та ворог не готовий здаватися й завдає ураження артилерією. Танкісти, щоразу отримуючи нові команди про зміну обстановки в умовах бою, блискавично на них реагують — відходять, аби знайти ще одне слабке місце в обороні ворога. Для безпечного відходу танкісти застосовують димову завісу. Як результат, танковий підрозділ, здійснивши перегрупування, контратакує ворога в іншому місці, де наступ найменш очікуваний.

Поки триває бій, від удару з неба танкістів прикривають зенітники.

Злагодженого потужного вогневого натиску українських сил ворог не витримує. І це — тільки частина контрнаступальних дій, кажуть танкісти. За умов реальних бойових дій на оборону повернутих під час бою позицій стануть решта підрозділів бригади.

Служба зв’язків з громадськістю омбр імені князя Романа Великого.

Фото служби зв’язків з громадськістю омбр імені князя Романа Великого.