У рамках підготовки підрозділу артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича Сухопутних військ Збройних Сил України до участі у міжнародних навчаннях «Dynamic Front 2021» тривають тактичні навчання з бойовою стрільбою.

Разом з українськими артилеристами на полігоні працюють канадські військові, представники навчально-тренувальної місії UNIFIER.

Головним завданням багатонаціональних навчань має стати взаєморозуміння артилерії різних армій на одному театрі бойових дій, з можливістю керування з багатонаціонального штабу за стандартами НАТО.

До навчання на території Польщі залучатимуться підрозділи від чотирьох держав, а саме: Данії, Польщі, України та США.

ДОВІДКОВО

«Dynamic Front 2021» — це серія багатонаціональних навчань артилерійських підрозділів з бойовими стрільбами, які проводяться Командуванням підготовки 7-ї армії Сухопутних військ ЗС США.
Навчання буде проведено протягом 2021 року на території трьох держав: Німеччини, Польщі і Туреччини. Артилеристи Сухопутних військ Збройних Сил України залучатимуться до участі у навчанні на території тренувального центру з підготовки артилерійських підрозділів збройних сил Республіки Польща (м. Торунь).

Прес-служба артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича

Фото прес-служби артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича.