За даними прес-центру штабу ООС, неподалік селищ Південне та Зайцеве російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го та 120-го калібрів, а біля Красногорівки — ще й зі станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік населеного пункту Шуми ворог гатив із протитанкового ракетного комплексу та мінометів 120-го калібру. Поблизу населених пунктів Піски, Золоте-4, Водяне та Павлопіль загарбники лупили з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. У передмісті селища Майорськ бойовики застосували протитанковий ракетний комплекс, станкові протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

«Унаслідок обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації позицій наших підрозділів один військовослужбовець Збройних Сил України отримав осколкове поранення несумісне з життям. Командування висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого захисника. У районі населених пунктів Кримське та Шуми було зафіксовано два прольоти ворожих БПЛА «Орлан-10» з перетином лінії розмежування. БПЛА противника були вчасно подавлені засобами РЕБ. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК. У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Зокрема, піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували понад 7 гектарів території та передали на знищення 97 вибухонебезпечних предметів», — зазначили в штабі.