На знімку: паски для воїнів 14-ї ОМБр.

Такий гостинець підготували для захисників небайдужі жителі Ковеля, що на Волині, з ініціативи міського голови Ігоря Чайки. На Донбас їх доправлять військові капелани Ігор Бігун і Юрій Здебський. Разом із деканом Благовіщенського округу Ковельського деканату ПЦУ протоієреєм Василем Мичком і священиком собору Михайлом Левочком вони освятили паски.

Ігор Чайка, до речі, донедавна журналіст, попросив капеланів передати найтепліші вітання військовим від усіх ковельчан: «Нехай дарунки, які ви завезете нашим воїнам, нагадують їм про те, що тут на них чекають. Усі ми хочемо, щоб на нашу землю якнайшвидше прийшов мир. Пам’ятаємо, що їхня мужність там, на сході, це наш спокій тут, наша можливість працювати, святкувати Великдень».

На сайті міськради висловили вдячність усім, хто долучився до акції: директору Ковельського хлібокомбінату, депутату обласної ради Івану Смітюху, мережі ресторанів «Класік», Євгенію Кисільову (пекарня «Тоне»), Сергієві Біруку (ТзОВ «Хліб»), благодійнику Роману Дідицькому, отцю Василю, депутатам міськ-ради.

У дні Воскресіння Христового ці солодкі святкові дарунки дадуть бійцям змогу на передовій відчути любов і повагу до них ковельчан, нагадають їм про рідних і домівку, де на них чекають.

Волинська область.

Фото із сайту Ковельської міської ради.