За даними прес-центру штабу ООС, неподалік Пісків ворог двічі відкривав вогонь з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Біля населених пунктів Світлодарськ та Зайцеве окупанти стріляли з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Поблизу Красногорівки противник лупив із автоматичних станкових та станкових протитанкових гранатометів, а біля Авдіївки — з підствольних гранатометів.

«Бойових втрат серед наших захисників немає. На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін. У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Так, піротехнічні розрахунки ДСНС розмінували понад 12 гектарів території та передали на знищення 62 вибухонебезпечні предмети», — зазначили в штабі.