Овни. У цей період події, що відбуваються, набувають особливої значущості, можете підбити підсумки першої половини року і розпланувати другу.

Тельці. Цей тиждень ви можете присвятити домашнім справам, наведенню краси і затишку, спілкуванню з друзями. Можлива звістка, яке змусить вас зайнятися чимось новим і перспективним.

Близнюки. У цей період для вас сприятливі зміни, навіть якщо доведеться почати все з нуля. Несподівано ви можете отримати матеріальну підтримку.

Раки. Ви перебуваєте в найкращому своєму періоді, скористайтеся цим. Простіться з тим, що вам заважає, і займіться тим, що дарує радість і дає вигоду.

Леви. На цьому тижні давні друзі можуть підштовхнути вас до нових перспективних справ. Виявивши креативність і наполегливість, ви досягнете успіху. 

Діви. Ви готові до змін, але маєте сумніви. Дослухайтеся до імпульсу зайнятися чимось новим. Те, що ви розпочнете цього тижня, буде актуальним ще тривалий час.

Терези. Цей тиждень готує вам приємні сюрпризи. Позбавляйтеся зайвого і непотрібного. Будуйте плани й активно втілюйте в реальність ваші успішні ідеї.

Скорпіони. У вас може з’явитися раптовий інтерес до чогось незвичайного. Усе, що пов’язано з вивченням інформації та мозковим штурмом, може вивести на новий шлях.

Стрільці. У цей період вам як повітря потрібні зміна становища і нові враження. Ідеї, що з’явилися, можуть виявитися затребуваними і принести успіх і прибуток.

Козероги. Тиждень обіцяє вам прорив у справах, можливість зробити те, що давно відкладали. Вихідні присвятіть турботі про своїх рідних і створенню затишку вдома.

Водолії. Саме час розібрати те, що накопичилося і що найменше хочеться робити. А потім можете зайнятися творчою роботою, згадати про улюблене хобі.

Риби. Ви набираєте оберти в тому, що стосується успіхів у кар’єрі, але не забувайте робити щось приємне і для близьких, згадайте про свої обіцянки.