На зібранні виступив директор підприємства Богдан Шойного (на знімку).

Мета форуму — презентувати інвестиційну привабливість територіальних громад Берегівського району та Закарпаття і відкрити перспективи залучення грантових коштів у розвиток соціальної інфраструктури краю. Також розглядалася можливість співпраці бізнесових структур щодо розвитку власної справи шляхом участі у міжнародних грантових проектах. Окремим блоком форуму відбувалася міжнародна дискусія щодо туристичного потенціалу Закарпаття та протипаводкових заходів на річці Тиса.

Під час заходу голова облради Олексій Петров привітав іноземних колег з угорських областей Пешт, Саболч-Сатмар-Берег і румунського повіту Сату-Маре та коротко презентував інвестиційну, туристичну і рекреаційну привабливість Закарпаття. У рамках бізнес-форуму «Береґ-Уґоча-2021», інформують з облради, підписано протокол намірів щодо укладання угоди про двостороннє співробітництво між Берегівським і районом Пешт (Угорщина).

Водночас Берегівський лісгосп представив розгорнуту інформацію про свою потенційну інвестиційну привабливість, сучасне господарювання, примноження лісових багатств, туристично-рекреаційні спроможності та потенціал лісового і мисливського господарства. А це все — великий природний ресурс і тих громад, на території яких розташовані лісові угіддя підприємства. Доречно зазначити, що два роки тому колектив берегівських лісівників відзначений престижною національною нагородою «1000 кращих молодих підприємств України». А це означає, що лісгосп динамічно розвивається і посідає достойне місце серед підприємств малого та середнього бізнесу. Добрих здобутків домагається й тепер.

Що стосується туристично-рекреаційної привабливості, то в лісгоспі уздовж автодоріг для комфорту туристів створено низку відпочинкових місць з альтанками, колодязями, дитячими майданчиками. До послуг мандрівників — у дивовижної краси місці готель «Орлан», у дубових гаях прокладено туристичні стежки з виходом на лісові криниці... А ще — існує великий природний вольєр з ланями, козулями, оленями й іншими звірами... Тож лісівники пропонують змістовно і недорого відпочити на лоні природи. І ці їхні старання і надалі приноситимуть результат.

Закарпатська область.

Фото надано Берегівським лісгоспом.