Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Колишньому чиновнику Міноборони суд визначив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з альтернативою внесення застави в сумі майже 475 млн гривень. Щодо трьох інших підозрюваних у цій справі судові засідання перенесено на інші дати.

Раніше слідчі ДБР повідомили про підозри колишнім посадовим особам Міністерства оборони та ПрАТ «Кузня на Рибальському» через постачання до Збройних Сил України військової техніки низької якості.

Того самого дня під будівлю Печерського райсуду прийшли ветерани російсько-української війни, волонтери та активісти, щоб підтримати генерал-лейтенанта Ігоря Павловського.

«Ми тут разом з вами захищаємо генерала Павловського, якого намагалися звинувачувати в нібито закупівлі пального за завищеними цінами. І як виявилося, пальне закуповували за цінами, нижчими, ніж його закуповує НАБУ. І справа розсипалася. Сьогодні генералу Павловському намагаються «шити» справу в нібито перевищенні службових повноважень або корупційних діях, пов’язаних із закупівлею бронекатерів. Бронекатерів, яких у ЗСУ взагалі не було. Ви всі пам’ятаєте, як ВМС України виходили з окупованого Криму і з чим вони звідти виходили. У цьому суді судять завжди тих, хто обстоює інтереси України, хто не боїться приймати рішення і хто вболіває і захищає Українську державу», — сказав, виступаючи під час акції на підтримку генерала Павловського, учасник війни проти російської агресії, депутат Київської міської ради Олександр Погребиський.