Клієнти цінують їх за зручність, простоту, швидкість підбору автомобільних товарів, а також за гнучкість цін. Деякі майданчики виділяються на тлі конкурентів. Наприклад, Avtopro.ua щомісяця відвідують понад 3 млн користувачів. Одна з причин популярності пов'язана з унікальною функцією Безпечної угоди. Пропонуємо дізнатися, що це таке.

Як це допомагає покупцеві

Зазвичай покупці працюють з онлайн-продавцями за таким алгоритмом: вибір товару, замовлення, огляд на пошті, внесення оплати. Варіант з внесенням часткової передоплати вважається ненадійним. Продавець може отримати гроші та ігнорувати свого клієнта. Завдяки безпечній угоді на майданчику Avtopro.ua подібної ситуації не виникне. Після внесення передоплати продавець зобов'язується:

• Обробити замовлення в найкоротші терміни;

• Відправити товар в день замовлення;

• Простежити за відправкою і станом товару.

Спеціальний символ безпечної угоди дозволяє покупцям побачити, який з виставлених на продаж товарів можна замовити без ризику. Сам пошук запчастин не займе багато часу. Можна орієнтуватися на технічні параметри автомобіля або ввести артикул потрібної запчастини. Покупцеві будуть запропоновані не тільки оригінальні комплектуючі, а й найближчі аналоги зі стовідсотковою застосовністю.

Чому це цікаво продавцям

Багато продавців автомобільних товарів підтримують ідею, що торгувати можна тільки в інтернеті або використовувати можливості онлайн-платформ для максимізації прибутку свого магазину. Майданчик Avtopro.ua лояльний до нових продавців, веде боротьбу з обігом підробок й бореться з демпінгом цін. Завдяки добросовісній конкуренції та зручним інструментом торгівлі продавати запчастини на цьому маркетплейсі зможе кожен. Ключові переваги майданчика:

• Відсутність посередників;

• Численна і добре підготовлена аудиторія;

• Можливість роботи з автомобільними розбірками.

Безпечна угода вигідна і для продавців. По-перше, їх товари відзначаються особливим символом, який привертає увагу покупців. По-друге, передоплата може компенсувати транспортні витрати. Це актуально в тих випадках, коли недобросовісний клієнт не забирає товар і його доводиться відправляти назад. Продавець може вивести кошти на свій рахунок через LiqPay. Гроші зберігаються в $, що на тлі коливань курсу нацвалюти дуже вигідно.