За даними прес-центру штабу ООС, біля Золотого-4 ворог двічі відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, російські найманці застосовували гранатомети різних систем та стрілецьку зброю. Неподалік Широкиного ворог вів обстріл зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

«На обстріли російських окупантів українські військові відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед наших захисників немає. Про факти усіх порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм», — зазначили в штабі.

Місія ОБСЄ, здійснюючи моніторинг відведення озброєння, передбаченого Меморандумом, а також Комплексом заходів і Доповненням до нього, зафіксувала розміщення на тимчасово окупованій території 53 одиниць озброєння та військової техніки, які розміщені з порушенням лінії відведення. Також місією зафіксовано факти систематичного перешкоджання діяльності СММ ОБСЄ на окупованих територіях. Про ці грубі порушення домовленостей з боку проросійських збройних формувань повідомляє Українська сторона СЦКК.