І доставили ще гарячу випічку просто на передові позиції до своїх побратимів, з якими пройшли активні бойові дії на початку російсько-української війни. Доброчинці також привезли воїнам 400 пачок запашної меленої кави.

Для бійців легендарної бригади це не перший такий подарунок, адже влітку 2016 року Леонід Остальцев разом з іншими ветеранами вже їздили на передову, коли підрозділ боронив позиції поблизу Волновахи та Гранітного. Тоді вони за два дні спекли 350 штук піци, а потім розвезли їх по позиціях.

«Для воїнів приємно, що побратими їх не забувають та навідують із такими смаколиками», — зазначили представники механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького. А ветерани наголосили, що завжди раді бачити хлопців у своїх закладах у столиці.

«Кожний візит у кафе моїх побратимів — свято. Мої командири, мої бойові побратими — завжди особливі відвідувачі для мене, — сказав Леонід Остальцев. — Особлива вдячність капелану бригади Сергію Дмитрієву, який організував поїздку ветеранів на схід до побратимів».

Донецька область.

Фото прес-центру штабу Об’єднаних сил.