2 з них — із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. За даними прес-центру штабу ООС, поблизу Новолуганська ворог відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. В напрямку Новотошківського окупанти здійснили обстріл зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів. У районі Авдіївки та Гранітного противник вів вогонь з мінометів калібру 120 мм.

У бік Старогнатівки бойовики гатили з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Поблизу Новомихайлівки російські найманці застосували ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю. Неподалік Водяного ворожі війська здійснили обстріл з ручних протитанкових гранатометів.

«Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я — середньої тяжкості. В порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 4 гектари території та передали на знищення 194 вибухонебезпечні предмети», — йдеться в повідомленні штабу.