З нагоди професійного свята, яке припало цьогоріч на 25-й день від початку віроломної війни, працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення привітав Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

За будь-яких умов працівники цієї стратегічної галузі забезпечують наші оселі теплом, водою та іншими комунальними послугами, підтримують безперебійне функціонування об’єктів критичної інфраструктури, -- сказав міністр.

Працівники підприємств комунальної галузі героїчно виконують свої обов’язки в надзвичайно складних і небезпечних умовах війни, розпочатої росією проти України, відновлюють водопровідно-каналізаційні, теплові мережі, забезпечують благоустрій наших міст та селищ.

"Хочу привітати героїв цієї війни!

А саме — працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Попри те, що в країні триває повномасштабна війна з росією, ви продовжуєте підтримувати серцебиття наших міст.

Завдяки вам в оселях українців є тепло, вода та світло, вивозиться сміття, обслуговуються будинки та прибираються вулиці.

Іноді ризикуючи власним життям, ви прибираєте території й після ракетних руйнувань.

Хочу вам побажати те, чого хоче вся країна — миру! І те, що ви наближаєте своєю відданістю та працьовитістю — перемогу!

Дякую Вам за героїзм — цілодобову роботу в умовах війни.

Ви ті, ким пишається вся країна!"

Залишається і нам подякувати комунальникам та побутовикам за злагодженість та високий професіоналізм, відвагу у цей важкий для країни час. Бажаємо усім працівникам галузі, їхнім родинам найшвидшої Перемоги над ворогом, довгоочікуваного миру, міцного здоров’я, благополуччя та успіхів у нелегкій, але такій потрібній людям та почесній справі!

Слава Україні!