Стартувала внутрішня та міжнародна рекламна кампанія, мета якої – розповісти світу, що сміливість –  це Україна і сміливість –  це про українців.

Кампанія https://brave.ua стартувала за підтримки Офісу Президента, уряду та креативного агентства Banda.

За час війни свою сміливість показали не лише Збройні Сили України, а й мирні жителі всієї країни. Кожен, хто виходить на мітинги проти російських окупантів і без зброї в руках зупиняє танки. Лікарі, рятувальники, комунальники, продавці, водії, аптекарі, волонтери продовжують працювати навіть під обстрілами. ІТ-армія та інформаційне військо України - сидячи з телефоном, планшетом і ноутбуком у бомбосховищі. Українці, які матеріально допомагають армії та переселенцям. Тож сміливість - це кожен із нас. Якби всі у світі мали хоча б десяту частину нашої сміливості, то не виникло б жодної небезпеки для свободи народів.

Щоб українську сміливість знали в обличчя, в рамках проекту по всій Україні та країнах світу розміщені борди з фотографіями сміливих українців. У Польщі, Німеччині, Італії, Австрії, Нідерландах, Великій Британії, Канаді, Іспанії, Данії, Литві, Латвії, Естонії, Румунії, Болгарії, Швеції, Швейцарії, США та Норвегії. Для креативних рішень використовують світлини українців під час війни та додають до них текст про сміливість. Ми робимо сміливість нашою торговельною маркою, головним сенсом України. І брендуємо сміливість знаком - українським тризубом.

На сайті проекту можна знайти короткі ролики, макети постерів, стікерів та мерчу. Завантажуйте цю інформацію, оскільки з нею транслювати ідею української хоробрості ще легше. Якщо ви зараз опинилися в іншій країні - виходьте на мітинги зі сміливими постерами або ж просто розклеюйте їх у вашому місті.

Долучайтесь до флешмобу #BRAVEUKRAINE - викладайте фото та відео де можна побачити всю сміливість нашого народу.

Увесь світ має знати, що Україна - це держава, де живуть сміливі люди, сміливі ідеї, сміливі бізнеси, в які можна сміливо інвестувати.

Сміливість - це кожен із нас.

Разом до перемоги! Разом переможемо ворога!

Інформаційне управління