Про це інформує Держпродспоживслужба.

З початку нападу російських військ на Україну Держпродспоживслужбою спільно з експертами Проекту ЄС EU4SaferFood, громадськими організаціями, волонтерами і компаніями-виробниками кормів було доставлено десятки тонн кормів для тварин в найбільш постраждалі регіони. Допомога тваринам продовжує надаватися й сьогодні.

Власники тварин, притулків, розплідників, волонтери, ОТГ можуть залишати заявки на потреби у кормі та ветеринарних препаратах на сайті http://upaw.org/, який був розроблений за сприяння компанії «Хвостаті заручники війни» та на сайті https://www.savepetsofukraine.kormotech.com/, який був створений та підтриманий компанією Kormotech, реалізований ГО «Елемент Життя», за підтримки литовського фонду U-Hearts та американського фонду Greater Good".

Для уникнення дублювання заявок та постачання корму для тварин в одне місце всі заявки з обох ресурсів обєднуються в одну базу. Всі заявки будуть опрацьовані в залежності від надходження корму в певний регіон, – інформує Держпродспоживслужба на своїй офіційній сторінці

«Голос України»