Про це жартома інформує генеральний директор АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський на своїй офіційній сторінці в мережі.

Після вчорашніх черг на Хрещатику, дехто каже, що ми в Укрпошті залишили позаду вже не тільки Apple з айфонами, а й біткоїни і вже час виходить на IPO.

Ми, звісно, порахуємо, але мені здається, що ця марка це таке собі pre-IPO, а от коли ми випустимо марку з володарем кремля і вона буде мати той самий швидкий результат, от тоді саме буде час виходити на світові майданчики з продуктом «марка бажань» або «з Укрпоштою відправлення завжди доходить за адресою». Але поки що вчора було продано майже 90 тисяч марок за день лише на Майдані.

Хочу подякувати всім, хто витримав у черзі і вибачитись за певні логістичні помилки. Я хочу також запевнити, що ми їх урахували. Тож сьогодні з ранку ми додаємо нову партію в 60 000 марок на Хрещатик, і враховуючи обмеження в 2 листа (або 12 марок) на одного покупця, це дасть можливість придбати марки не менш ніж 5000+ клієнтам, для яких буде працювати більше 10 кас. Як часткова компенсація, підпишу деякі з них сьогодні на Майдані, знаю що вартість одразу стає трохи вище. Що до інтернет магазину – плануємо його запуск на четвер.

Для тих наших клієнтів, які мешкають в обласних центрах, марки будуть чекати Вас на головпоштамтах, звісно поки буде запас і дирекції мають право встановлювати ліміт 1 чи 2 блоки на 1 покупця. Такі міста та області як Донецька, Луганська, Херсонська, Крим - отримають трохи пізніше після закінчення бойових дій. Вінниця, Івано-Франківськ, Житомир, Рівне, Черкаси, Кропивницький - продали свій запас і отримають додатковий тираж до кінця тижня.

Для всіх інших – в середу отримуємо останню партію з друкарні в 300 тис + з яких обіцяю дати не менш ніж 100 тисяч в Інтернет магазин, звісно з обмеженням на 1 замовлення. А решта поїде по регіонах.

А ще генеральний директор АТ "Укрпошта"  нагадав  – наша мета не заробити максимум на марці, а надати можливість отримати цей символ нашої боротьби якомога більшій кількості людей за номіналом.

А ще заінтригував, що готуються нові сюрпризи з цією маркою, але це трохи згодом, мовляв, не все відразу, –  інформує генеральний директор АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський на своїй офіційній сторінці в мережі

Слава Україні і Слава нашим ЗСУ!

«Голос України»