Про це інформує Поліція Київської області.

У селі Нова Буда двоє працівників Тетерівського лісгоспу заїхали на неперевірену територію лісу, після чого вантажівка натрапила на міну. 52-річний водій загинув на місці, а 48-річного пасажира госпіталізували до лікарні з численними травмами голови, грудної клітини та забоями ніг.

Пізніше, о 16-й годині трапився ще один нещасний випадок біля Ірпеня. В результаті наїзду вантажного автомобіля на міну, 31-річний водій загинув на місці.

Також на Броварщині чоловіку відірвало пальці через вибух небезпечного предмету, знайденого в зоні, де велись бойові дії.

На Київщині продовжується протидія наркоторгівлі. Так, у селі Петропавлівська Борщагівка у 35-річного Киянина виявили метадон. Драгдилера викрили і на Бориспільщині. У селі Рогозів у місцевого жителя виявили метадон та канабіс.

З'ясувалось, що чоловік неодноразово мав проблеми з законом за аналогічні злочини.

На Білоцерківщині триває протидія браконьєрству, так в Трушках викрили рибалку зі 160 кг риби. Протягом доби правоохоронці Білоцерківщини також виявили 8 водіїв напідпитку. На кожного з правопорушників поліцейські склали адміністративні матеріали.

Поліція Київщини вкотре закликаємо громадян бути обережними на деокупованих територіях! Стежте за дозвіллям дітей, не користуйтесь лісовими дорогами та стежками.

Відвідуйте лише обстежені правоохоронцями місця та дотримуйтесь інструкцій вибухотехніків з рятівниками.

Продовжуємо служити та захищати! –  інформує Поліція Київської області на сторінці в мережі

«Голос України»