Швидше за все, він виглядає приблизно так: худі, високі кросівки, куртка-косуха, пуховик, шапка і теплі рукавиці. Що об'єднує всі ці речі? Всі вони особливо добре підходять для того, щоб виглядати взимку стильно.

Тому зараз ідеальний час, щоб почати вводити в свій гардероб більше стилів, натхненних вуличним одягом. Використання елементів streetwear дозволяє створити унікальний образ. Ви можете комбінувати унікальні речі, які зазвичай носять окремо, що робить загальний образ унікальним.

Базові речі вуличного одягу не лише зігріють вас, коли погода погіршиться, але й поєднання стилів, дає можливість змішувати речі та поєднувати різні елементи з різних стилів чоловічого одягу, створюючи повністю унікальний образ.

Шапка біні + Флісова кофта + Класичні джинси

Слід визнати, що зробити так, щоб шапка біні виглядала добре, може бути непросто. Проте найбільше шансів на успіх у вас буде, якщо вона стане частиною streetwear вбрання. Поєднайте шапку-вушанку з речами, що не виходять за рамки вуличного стилю, і ви не помилитеся.

Надійним варіантом для верхньої частини тіла є фліс. Цей готовий до зими матеріал зараз переживає момент надзвичайної популярності і, схоже, не збирається зменшувати темпи найближчим часом. 

До цього образу підійдуть класичні джинси, в яких ви проведете більшу частину зими. У тренді фасони середньої посадки, які так само нагадують дев'яності, як і фліс.

Кепка + Багатошаровість + Похідні черевики

Розуміння того, як правильно поєднувати шари одягу, є ключовим для створення зимового вуличного образу. Обирайте одяг різної довжини, щоб його було видно, коли ви одягаєте його разом. Якщо ви коли-небудь сумніваєтеся, який колір взяти за основу, ви ніколи не помилитеся з білим кольором.

Головний штрих в цьому образі – пара туристичних черевиків. Звичайно, це можуть бути не типові вуличні черевики, але що таке «типовий вуличний одяг» в наші дні? Насправді, розкішні туристичні черевики користуються небувалою популярністю і все більше проникають (чи пробираються?) у світ вуличного одягу / високої моди.

Спортивна куртка + Худі + Оверсайз штани

Худі це той елемент одягу, що був створений для багатошаровості, як і спортивні куртки: https://prm.com/ua/m/helly-hansen/vin/odyag/kurtky. Поєднайте їх разом, і ви створете образ, який зберігатиме стільки тепла, що зможе розтопити дорогу навіть найхолоднішу зиму. М'яка підкладка куртки захистить вас від найгірших погодних умов, а капюшон забезпечить захист для голови, якщо ви забудете взяти з собою шапку.

Щоб зберегти баланс у цьому streetwear образі, переконайтеся, що ваші штани не привертають до себе зайвої уваги. Щось просте, чорне і мішкувате чудово підійде для цього.

Пальто + Худі з логотипом + Джоггери

Зазвичай, коли ви думаєте про одяг, який поєднується з вовняним пальто, ваша думка одразу приводить вас до худі. Гардероб Каньє Веста приблизно 2015 року дали нам один цінний урок: пальто добре поєднується з худі і повсякденним одягом.

Компенсуйте строгість пальта улюбленим елементом вуличного одягу у вигляді худі з яскравим логотипом контрастного кольору. Якщо такої можливості немає, обирайте схожі відтінки, щоб створити монотонний образ, або навіть повністю чорний.

Джоггери внизу на додаток до худі можуть виглядати трохи неохайно, якщо носити їх самі по собі, але наявність вовняного верхнього шару робить їх вдалим доповненням до цього streetwear образу.