Гостям заходу випала можливість долучитись до змістовного діалогу за участі грузинських та українських митців, громадських діячів та артистів, які об’єдналися заради миру та солідарності.

«Грузія є давнім другом нашої держави і з самого початку повномасштабного вторгнення висловила свою підтримку Україні, — зазначив парламентарій на своїй сторінці у Фейсбуці. — Пам’ятаю наші зустрічі з великим другом України Вахтангом Кікабідзе, який часто приїжджав до України і допомагав нашим ЗСУ. Нас познайомив мій друг і колега Максим Ткаченко, за що я йому дуже вдячний».

Владлен Неклюдов (на знімку — четвертий праворуч) є членом міжфракційного об’єднання «ВПО України». Він висловив вдячність за можливість поспілкуватися з митцями Нікітою Кадан, Алевтиною Кахідзе, Утою Бекая, дизайнером Bessario. Проведення заходу підтримали «Кавказький університет» та організація Media Voice.

Народний депутат назвав ініціативу такої зустрічі важливою. «Ви вкотре нагадуєте нашим громадянам, що весь цивілізований світ на нашому боці та вірить у нашу Перемогу, — наголосив він. — Це важливо для кожного українця та для кожного захисника, який, ризикуючи власним життям, відвойовує кожен клаптик української землі».

Вл. інф.

Фото зі сторінки Владлена Неклюдова у Фейсбуці.