Наприкінці робочого візиту на Житомирщину Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко взяв участь в урочистому відкритті нової медичної амбулаторії у Березівській громаді.

«Ворог ставить за мету позбавити українців нормального життя — знищувати, руйнувати, скоювати злочини. Але ми продовжуємо розвиватися, будувати та підвищувати стандарти якості життя», — наголосив під час заходу Олександр Корнієнко.

Водночас він зауважив, що це стало можливим насамперед завдяки захисникам і захисницям, які щоденно боронять нашу державу, та людям, які працюють заради економіки, підтримки й Перемоги.

Окрім того, Перший віцеспікер акцентував, що відкриття нової медичної амбулаторії у Березівській громаді — це про підвищення стандарту якості життя та доступу до послуг, на що й орієнтовна реформа децентралізації: «Аби життя було однаково якісним й у великому місті, як у Києві та Житомирі, й у найменшій громаді».

«Якби не війна, ми розуміємо, що ми обговорювали б такі відкриття щодня у кожній громаді нашої країни, у різних масштабах», — зауважив Олександр Корнієнко, окремо зазначивши про підвищення фаховості лікарів та збільшення штатної кількості.

Насамкінець Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко вручив грамоти Верховної Ради України за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток держави, значні досягнення у професійній діяльності, активну громадську діяльність, сумлінну працю та високий професіоналізм.

Прес-служба Апарату Верховної Ради України.

Фото rada.gov.ua.