З таким гаслом учора працівники автомобільних стоянок знову провели акцію протесту проти захоплення столичних парковок. Цього разу понад 50 киян пікетували будівлю Київської міської державної адміністрації.  
«Голос України» від 28.07.2013 року вже розповідав про ситуацію, яка склалася на паркувальних майданчиках міста Києва. Нагадаємо, нині рейдери захопили по місту понад 200 автостоянок.
«За допомогою «тітушок» влада намагається витіснити з цього бізнесу конкурентів. Міліція, що прибуває на місце події, проявляє пасивність. А, наприклад, за адресою Ревуцького, 1 правоохоронці взагалі допомагали бандитам захоплювати стоянку. Однак незрозуміло, як узагалі таке можливо», — зазначив на акції один із її організаторів Андрій.
Працівники автомобільних стоянок звернулися до місцевої влади з вимогою розібратися у ситуації. Люди переконані: такі соціально важливі питання не можуть вирішуватися без розгляду Київської міської ради, громадських обговорень.
 
Біля КМДА відбулася акція «Підприємці вимагають від КМДА дати змогу працювати чесно та прозоро автостоянкам столиці!». Близько 400 працівників автомобільних стоянок та паркувальних майданчиків усіх районів Києва провели пікет із вимогами навести лад в паркувальному бізнесі столиці.
Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА.