Без світла на деякий час залишився Кримський республіканський перинатальний центр, у реанімації якого перебувало 11 новонароджених, в операційних відбувалися планові та екстрені операції, у пологовій залі — пологи. Сюди виїхали два відділення пожежно-рятувальної служби, які встановили в центрі три генератори потужністю 30 і 5 кВт.

Погодні умови призвели також до перебоїв у транспортному сполученні. Через шторм закрито Керченську переправу, у результаті чого вишикувалася черга з десятків автомобілів. Як повідомив депутат Верховної Ради Криму Рустам Теміргалієв, «через сильний вітер виникли перебої з електрикою в сімферопольському аеропорту, митниця і прикордонники не можуть пропускати пасажирів, вильоти затримуються».
За прогнозами синоптиків, цими днями пориви вітру в Криму сягають 30 метрів за секунду, висота хвиль у Чорному морі — трьох метрів.
P.S. Як повідомив учора на брифінгу начальник відділу Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС Василь Сніцар, у Криму відновлено електропостачання всіх населених пунктів. «На сьогодні там було увімкнено аварійне електропостачання і є інформація, що станом на 11:00 було підключено резервну лінію електропередач в 330 кВ, однак відновлювальні роботи тривають і досі», — цитує його слова видання «ForUm».
Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій забезпечують подачу електроенергії від бензогенератора на станції переливання крові в Севастополі.
Фото УНІАН.