Голова Комітету Верховної Ради у закордонних справах Олег Білорус провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Італійської Республіки в Україні Фабріціо Романо.
Сторони визначили пріоритетні напрями україно-італійських двосторонніх відносин. Зокрема, підкреслили важливість подальшого їх поглиблення на основі взаємовигідного співробітництва. Крім того, наголосили на обопільній зацікавленості у розвитку міждержавної співпраці з огляду на діяльність парламентських груп законодавчих органів обох країн.
О. Білорус ознайомив Ф. Романо із внутрішньополітичною ситуацією в країні, розповів про роботу Комітету у закордонних справах, а також акцентував увагу на необхідності активізувати двохсторонню співпрацю на політичному, економічному і гуманітарному рівнях.
Ф. Романо наголосив, що Італійська Республіка була і залишається прихильником україно-італійського співробітництва та висловив сподівання на плідну співпрацю на рівні відповідних комітетів та міжпарламентських груп законодавчих органів.
Вл. інф.