У парламентських комітетах нагородили дівчат-лідерок з усієї України, які перемогли у програмі «Перший крок до успіху-2012».
Своїм успішним досвідом з юними активістками поділилися народний депутат Леся Оробець, директор Програми сприяння парламенту в Україні Елеонора Валентайн та переможниці конкурсу минулих років.
Дівчатам треба розкрити свій талант, віднайти свою нішу і чітко розставляти пріоритети, наголосила Леся Оробець.
«Після будь-якого досягнення поставте собі два запитання: що вдалося, що спрацювало; що можна зробити краще наступного разу? А ще, дівчата, ви маєте оточити себе успішними людьми, які вас похвалять і допоможуть вам розкрити ваш талант. Не витрачайте час на людей, які вам не бажають добра. Завжди визначайте пріоритети, у всьому відмінницями неможливо бути», — зазначила народний депутат.
А Елеонора Валентайн переконана: у дівчат дуже творчий підхід до їхніх проектів і справи загалом. «Перший крок до успіху» — це шлях до хорошого майбутнього.
Перемога у програмі «Перший крок до успіху» — це справді хороший старт для майбутніх успішних леді, адже переможниці минулих років уже досягли значних успіхів. Вони працюють у політичних партіях, організували громадські організації, друкуються у провідних медіа країни і загалом роблять успішну кар’єру.