Пілотний проект «Автоматизація процесу оформлення субсидій на житлово-комунальні послуги» у Севастопольській міськдержадміністрації презентувала севастопольська фірма «Б-софт».
Тепер громадянин, який звернувся до районного управління праці та соцзахисту, зможе не більш ніж за двадцять хвилин довідатися: належить йому субсидія чи ні. Так зникає  потреба збирати по численних інстанціях різні довідки. Відтепер тільки пред’явлення паспорта й ідентифікаційного номера досить для того, щоб громадянинові нарахували належну йому субсидію.
Розробники нововведення у вступному слові підкреслили, що свою працю вони будували на положеннях Закону України «Про національну програму інформатизації», і вона стане частиною прийнятої міськими депутатами Програми інформатизації Севастополя. Проект підвищить якість адміністративних послуг у Севастополі, у тому числі за рахунок їх цілодобового надання, забезпечить відкритість і прозорість діяльності органів влади і, звичайно, дасть економію матеріальних і тимчасових ресурсів.
Заступник голови Севастопольської МДА Володимир Арабаджі висловив упевненість, що «реалізація цього проекту поліпшить контроль за якістю надання та оплатою житлово-комунальних послуг, а головне, — підвищить якість життя севастопольців».