П’ять мільйонів гривень із міського бюджету додали севастопольські депутати на підготовку міського господарства до зими. На сесії особливо було відзначено, що гроші знайшла «адміністрація завдяки роботі економічного блоку». Перший заступник голови Севастопольської міськдержадміністрації Сергій Савенков запропонував депутатам надати громаді право контролювати витрату коштів при ремонті об’єктів і покрівель — щоб уникнути корупції.
«Севастопольці повинні взяти активну участь в освоєнні цих грошей, і ми привселюдно доповімо городянам, на які об’єкти і які гроші буде виділено, щоб громадськість, будинкові комітети контролювали виконання робіт». С. Савенков закликав депутатів «активніше включитися в роботу на своїх округах, щоб налагодити зворотний зв’язок городян із владою».
Чиновник упевнений, що потрібно контролювати джерела поповнення міської скарбниці: стежити за термінами оренди земельних ділянок і зобов’язаннями з будівництва об’єктів.
«Усю землю у нас практично роздали, але її не освоюють. І мало того, що вона роздана, так ще місто від цього не одержує необхідних коштів», — поскаржився С. Савенков.
У його виступі був і позитив. Верховна Рада України внесла зміни в Бюджетний кодекс. «Ці зміни дозволяють Кабінету Міністрів прийняти постанову про збільшення дохідної частини міського бюджету на 120—130 мільйонів гривень на рік. Саме цього ми й домагатимемося», — пообіцяв депутатам перший заступник голови СМДА.
 
Севастополь.