«У місті працюють фахівці КРУ. Триває перевірка комунальних підприємств. Навіть за попередньою оцінкою, порушень чимало», — повідомив журналістам голова Севастопольської міськдержадміністрації Володимир Яцуба. І пообіцяв, що розмова про тарифи на послуги житлово-комунального господарства буде після всебічного аналізу підсумків перевірок.

 

За словами В. Яцуби, севастопольські правоохоронці викрили групу заповзятливих людей, які поставляли для бюджетних організацій прилади обліку. «Група, разом із, скажемо так, «зацікавленими чиновниками», займалася встановленням водомірів і теплолічильників. До того ж суми робіт завищувались у кілька разів. Зрештою, шахраї заволоділи понад трьома мільйонами гривень бюджетних грошей, що, в тому числі, вплинуло на підвищення тарифів. Нині порушено кримінальну справу. Певен, вона дійде до суду, а винних буде покарано.

Тож якщо сьогодні ми говоримо про причини високих тарифів у Севастополі, то це не лише безгосподарність, а й злодійство», — підсумував Володимир Яцуба.

Севастополь.

Голова Севастопольської міськдержадміністрації Володимир Яцуба.

Фото автора.