Парламентська хроніка
Ранкове засідання 17 лютого
Учора Верховна Рада, розглянувши зауваження Президента до Закону «Про регулювання містобудівної діяльності», ухвалила цей документ у новій редакції. 
Як зазначив представник Президента у Верховній Раді народний депутат Юрій Мірошниченко, глава держави ухвалив своє рішення на підставі численних звернень громадських організацій, громадян та деяких народних депутатів, серед яких одним із найактивніших був Юрій Кармазін.
Відтак Президент дійшов висновку, що поряд із позитивними складовими цей законо-проект породжує низку проблем. Насамперед він звертає увагу на те, що в окремих випадках прямо порушуються гарантовані Конституцією права громадян та місцевого самоврядування. В. Янукович запропонував викласти закон у новій редакції, передбачивши, що затвердження містобудівної документації без проведення громадських слухань забороняється.
Після обговорення Закон «Про регулювання містобудівної діяльності» ухвалено в новій редакції з пропозиціями глави держави.
Парламентарії 370 голосами ухвалили постанову про вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС з нагоди 25-х роковин Чорнобильської катастрофи. До порядку денного сесії внесено проекти законів «Про центральні органи виконавчої влади» та «Про внесення змін до Закону «Про Кабінет Міністрів України». Натомість не вдалося включити до порядку денного проект постанови про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2011 році.
Учора головою Комітету Верховної Ради з питань боротьби з оргзлочинністю та корупцією було обрано Валерія Бевза (КПУ). Присягу народного депутата склала Олена Нетецька (Партія регіонів). На початку засідання головуючий привітав з днем народження народних депутатів Василя Грицака, Юлію Льовочкіну, В’ячеслава Пєрєдєрія, Юрія Савченка.
Інші фото з цієї події  шукайте у фотомагазині на сайті www.golos.com.ua.