У Миргороді батькам дитини, яка першою з’явилася на світ у 2015 році, вручили свідоцтво про її народження. Тими щасливчиками стали подружжя Тетяни і Сергія Бакалів та їхня донька Ярослава (на знімку).

Родині на урочистостях зі згаданої нагоди повпреди міської влади бажали добра і щастя. Водночас згадували давню народну прикмету: дівчатка, та ще й у Місті Миру, народжуються не до війни... Суголосною з тією бажаною для всіх прикметою виявилася й інша, ще зворушливіша. Поруч із крихітною Ярославою був не просто її татусь.
Він, Сергій Бакало, — учасник АТО, боєць 92-ї бригади Збройних Сил України, котрий вирушив на схід захищати Вітчизну в перших лавах добровольців. Та й нині з-під міста Щастя командири відпустили фронтовика додому буквально на кілька діб. Тож у день реєстрації новонародженої донечки він тримав її на руках уперше...
Міський голова Сергій Соломаха вручив батькам дівчинки подарунки для неї. А до глави родини звернувся з особливими напутніми словами і передав йому для воїнів-земляків прапор міста з написом «Повертайтеся живими. Миргородці з вами». Тепер, коли свого тата й усіх його побратимів із фронту чекатиме маленька Ярослава, того наказу не можна не виконати.
 
Полтавська область.
Фото з сайту Миргородської міської ради.