Дві дочки, рідний брат, племінники та друзі Павла Поповича відвідали Житомирський музей космонавтики імені Сергія Корольова де було відкрито експозицію, присвячену 80-річчю з дня народження космонавта, двічі Героя Радянського Союзу. У серпні 1962 року він здійснив перший у світі груповий політ на кораблі «Восток-4» разом з Адріаном Ніколаєвим, який летів на «Восток-3». Вдруге полетів у космос як командир екіпажу корабля «Союз-14», провів стиковку з космічною станцією «Салют-3». До вересня 2009 року працював головою ради директорів Всеросійського інституту сільськогосподарських аерофотогеодезичних досліджень.
На виставці представлено документальні матеріали про космічні польоти, здійснені Павлом Поповичем, його особисті речі та фотознімки, написані ним книги.
Льотчик-космонавт, вчений та громадський діяч Павло Попович двічі відвідував Житомирський музей космонавтики, а пішов з життя рік тому. До 80-річчя з дня народження Павла Поповича було приурочено й всеукраїнську наукову конференцію «Актуальні питання історії науки і техніки», що відбулася в Житомирі.
Вл. інф.