В Івано-Франківську підписано Меморандум про співпрацю між Світoвим кoнгресом украінських мoлoдіжних організацій (СКУМО) та Міністерством молоді та спорту України.

Підписантами документа виступили Мирослав Гочак та Дмитро Булатов, який завітав на Прикарпаття, щоб привітати учасників Форуму української молоді діаспори «Франківськ 2014».

За словами Мирослава Гочака, голови СКУМО, підписання даної угоди є досить важливим кроком, оскільки колишня влада не надто переймалася варіантами співпраці з українською молоддю діаспори. В свою чергу, Дмитро Булатов, міністр молодіжного відомства, зазначив, що підписання даного меморандуму засвідчує наміри представників влади втілити у реальність всі напрацювання, які встигла зробити молодь і, зокрема, СКУМО.

Також було повідомлено, що у відомчому міністерстві триває робота над створенням нових структурних підрозділів. Міністр закликав активну молодь вносити свої пропозиції задля формування нового органу влади.

Між іншим, учора й Кабмін засвідчив свій намір про довгострокову співробітництво зі Світовим конгресом українців, підписавши Меморандум про співпрацю. Під ним поставили свої підписи Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк та президент Світового конгресу українців Євген Чолій.

Івано-Франківська область.

Голова Світoвого кoнгресу українських мoлoдіжних організацій Мирослав Гочак (ліворуч) та міністр молоді та спорту Дмитро Булатов підписали меморандум про співпрацю.

Фото Миколи МАЦЮКА.