Чернівці

Кажуть, що вчитель — це другий батько, а вихователь — друга мати. Шкода, що іноді це не так, і вихователь стає не матір’ю, а жадібною мачухою. На президентських виборах голова виборчої комісії, 25-річний вихователь інтернату, підробив підписи членів виборчої комісії та привласнив їхні гроші. Члени дільничної виборчої комісії, які не отримали зарплату за роботу на президентських виборах, звернулися до правоохоронців.
Тоді й з’ясувалося, що заборгованості з виплати їм зарплати нема. За результатами перевірки прокурор Першотравневого району Чернівців Анатолій Гладкий порушив кримінальні справи (привласнення чужого майна і службова підробка документів).
Якщо в суді провину вихователя буде доведено, то йому загрожує до трьох років ув’язнення або штраф. Крім того, під час слідства з’ясувалося, що його також підозрюють в іншому злочині — скоєнні грабежу. Через це він був навіть заарештований та поміщений на кілька тижнів до слідчого ізолятора. Однак за рішенням суду йому змінили запобіжний захід і відпустили під заставу у вісім тисяч гривень. Триває слідство.