У січні зловмисники двічі намагалися пограбувати відділення ПриватБанку в Донецькій області, і жодного разу їм це не вдалося завдяки умілим діям банківських працівників.
Подробиці повідомили в прес-службі банку. Спочатку двоє у масках увірвалися до Старгородського відділення у Шахтарську. Один з них був озброєний пістолетом, другий — молотком. Миттєво зреагувавши на ситуацію, начальник відділення увімкнув охоронну сигналізацію і подав сигнал на пульт відомчої охорони. Поки «ревіла» сирена, нападник намагався молотком розбити скляну перегородку каси, однак скло було обклеєне протиударною плівкою і не розсипалось. Тоді він простягнув руку у касове вікно, сподіваючись знайти там гроші, але всю готівку касир зберігала у сейфі.
Через кілька днів подібний випадок стався у місті Димитрове. Цього разу напали на відділення, розташоване на ринку. Співробітниця банку, якій погрожували пістолетом, нагнулась нібито до сейфу, щоб взяти гроші, а тим часом натиснула кнопку тривожної сигналізації і сховалася під стіл.
В обох випадках зловмисникам довелося тікати без «трофеїв».