Тут терористи безуспішно атакували позиції українських воїнів. Порівняно спокійно було на Маріупольському, Луганському та Дебальцівському напрямках. Таку інформацію повідомили вчора у прес-центрі АТО.

Яка нині ситуація на передовій, розповіли українські військові.
Полк спеціального призначення «Азов» (Маріупольський напрямок):
«Сьогодні більш-менш спокійно. Щоправда, бойовики накопичують живу силу й техніку. Днями вони атакували наші позиції поблизу Широкиного з танків та мінометів. Влучним вогнем у відповідь вдалося знищити їхній склад боєприпасів та 10 чоловік особового складу. Серед наших воїнів втрат немає».
Боєць ОУН (с. Піски):
«Обстріли тривають. Зокрема, луплять зі стрілецької зброї. Активно працюють диверсійні групи. Одна з них непомітно намагалася підійти до наших позицій. По зубах вони отримали добре. Швиденько побігли додому. Можливо, й не повернулися, бо навздогін їм стільки всього летіло. Тримаємося, ані шматочка нашої землі їм не віддамо».
Розвідбатальйон (неподалік Дебальцевого):
«У нас тут порівняно тихо. Активних бойових дій немає. Однак перемир’я хистке. Діють розвідувальні групи ворога. Більше сказати нема чого».
24-та окрема механізована бригада (район Бахмутської траси):
«Від такого перемир’я ми не в захваті. Адже декілька днів поспіль поблизу селища Кримське бойовики обстрілюють позиції українських військових з автоматичної зброї і гранатометів. За нашою інформацією, на інших ділянках фронту спокійно».
За інформацією прес-служби МВС, за минулу добу до міліції Донецької області не надійшло жодного повідомлення про постраждалих мирних жителів у результаті артобстрілів бойовиками. Станом на ранок 26 лютого в області зберігається спокійна обстановка.