ПОСТАНОВА ЦЕНТРАЛЬНОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ

Розглянувши заяву громадянина України Рябоконя Олега Васильовича про самовисунення кандидатом на пост Президента України та додані до неї документи, подані ним особисто до Центральної виборчої комісії 20 жовтня 2009 року, Центральна виборча комісія встановила їх відповідність вимогам Закону України «Про вибори Президента України». На підставі цього та згідно з частиною другою статті 103 Конституції України, статтею 9, частиною першою статті 10, пунктом 6 частини другої статті 25, статтею 48, частиною третьою статті 50, частинами першою, сьомою, дев’ятою статті 51 Закону України «Про вибори Президента України», керуючись статтями 11—13, пунктами 6, 11 статті 18 Закону України «Про Центральну виборчу комісію», Центральна виборча комісія постановляє:
1. Зареєструвати кандидата на пост Президента України Рябоконя Олега Васильовича, 1973 року народження, громадянина України, позапартійного, освіта вища, керуючого партнера (генерального директора) ТОВ «Меджістерс», який проживає в місті Києві, та видати йому посвідчення встановленого зразка.
2. Копію цієї постанови видати уповноваженому представнику кандидата на пост Президента України Рябоконя О. В. у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу.
3. Декларацію про майно та доходи кандидата на пост Президента України Рябоконя О. В. опублікувати в газетах «Голос України» та «Урядовий кур’єр», а також розмістити на офіційному сайті Центральної виборчої комісії.
4. Цю постанову опублікувати в газетах «Голос України» та «Урядовий кур’єр».
Голова Центральної виборчої комісії В. ШАПОВАЛ.
м. Київ, 23 жовтня 2009 року.
№ 182.
ПОСТАНОВА ЦЕНТРАЛЬНОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ
Про реєстрацію кандидата на пост Президента України Гриценка Анатолія Степановича
Розглянувши заяву громадянина України Гриценка Анатолія Степановича про самовисунення кандидатом на пост Президента України та додані до неї документи, подані ним особисто до Центральної виборчої комісії 21 жовтня 2009 року, Центральна виборча комісія встановила їх відповідність вимогам Закону України «Про вибори Президента України». На підставі цього та згідно з частиною другою статті 103 Конституції України, статтею 9, частиною першою статті 10, пунктом 6 частини другої статті 25, статтею 48, частиною третьою статті 50, частинами першою, сьомою, дев’ятою статті 51 Закону України «Про вибори Президента України», керуючись статтями 
11—13, пунктами 6, 11 статті 18 Закону України «Про Центральну виборчу комісію», Центральна виборча комісія постановляє:
1. Зареєструвати кандидата на пост Президента України Гриценка Анатолія Степановича, 1957 року народження, громадянина України, позапартійного, освіта вища, народного депутата України, голову Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, який проживає в місті Києві, та видати йому посвідчення встановленого зразка.
2. Копію цієї постанови видати уповноваженому представнику кандидата на пост Президента України Гриценка А. С. у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу.
3. Декларацію про майно та доходи кандидата на пост Президента України Гриценка А. С. опублікувати в газетах «Голос України» та «Урядовий кур’єр», а також розмістити на офіційному сайті Центральної виборчої комісії.
4. Цю постанову опублікувати в газетах «Голос України» та «Урядовий кур’єр».
Голова Центральної виборчої комісії В. ШАПОВАЛ.
м. Київ, 23 жовтня 2009 року.
№ 184.
ПОСТАНОВА ЦЕНТРАЛЬНОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ
Про реєстрацію кандидата на пост Президента України Яценюка Арсенія Петровича
Розглянувши заяву громадянина України Яценюка Арсенія Петровича про самовисунення кандидатом на пост Президента України та додані до неї документи, подані ним особисто до Центральної виборчої комісії 21 жовтня 2009 року, Центральна виборча комісія встановила їх відповідність вимогам Закону України «Про вибори Президента України». На підставі цього та згідно з частиною другою статті 103 Конституції України, статтею 9, частиною першою статті 10, пунктом 6 частини другої статті 25, статтею 48, частиною третьою статті 50, частинами першою, сьомою, дев’ятою статті 51 Закону України «Про вибори Президента України», керуючись статтями 11—13, пунктами 6, 11 статті 18 Закону України «Про Центральну виборчу комісію», Центральна виборча комісія постановляє:
1. Зареєструвати кандидата на пост Президента України Яценюка Арсенія Петровича, 1974 року народження, громадянина України, позапартійного, освіта вища, народного депутата України, члена Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, який проживає в місті Києві, та видати йому посвідчення встановленого зразка.
2. Копію цієї постанови видати уповноваженому представнику кандидата на пост Президента України Яценюка А. П. у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу.
3. Декларацію про майно та доходи кандидата на пост Президента України Яценюка А. П. опублікувати в газетах «Голос України» та «Урядовий кур’єр», а також розмістити на офіційному сайті Центральної виборчої комісії.
4. Цю постанову опублікувати в газетах «Голос України» та «Урядовий кур’єр».
Голова Центральної виборчої комісії В. ШАПОВАЛ.
м. Київ, 23 жовтня 2009 року.
№ 186.
ПОСТАНОВА ЦЕНТРАЛЬНОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ
Про реєстрацію кандидата на пост Президента України Симоненка Петра Миколайовича
Розглянувши подання виборчого блоку політичних партій «Блок лівих і лівоцентристських сил - виборчий блок політичних партій: Комуністична партія України, партія «Справедливість», політична партія «Союз лівих сил», Соціал-демократична партія України (об’єднана)» про реєстрацію кандидата на пост Президента України Симоненка Петра Миколайовича та додані до нього документи, подані до Центральної виборчої комісії 21 жовтня 2009 року, Центральна виборча комісія встановила їх відповідність вимогам Закону України «Про вибори Президента України». На підставі цього та згідно з частиною другою статті 103 Конституції України, статтею 9, частиною першою статті 10, пунктом 6 частини другої статті 25, статтею 47, частиною третьою статті 50, частинами першою, другою, сьомою, дев’ятою статті 51 Закону України «Про вибори Президента України», керуючись статтями 11—13, пунктами 6, 11 статті 18 Закону України «Про Центральну виборчу комісію», Центральна виборча комісія постановляє:
1. Зареєструвати кандидата на пост Президента України Симоненка Петра Миколайовича, 1952 року народження, громадянина України, члена Комуністичної партії України, освіта вища, народного депутата України, члена Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, який проживає в місті Києві, та видати йому посвідчення встановленого зразка.
2. Копію цієї постанови видати уповноваженому представнику кандидата на пост Президента України Симоненка П. М. у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу.
3. Декларацію про майно та доходи кандидата на пост Президента України Симоненка П. М. опублікувати в газетах «Голос України» та «Урядовий кур’єр», а також розмістити на офіційному сайті Центральної виборчої комісії.
4. Цю постанову опублікувати в газетах «Голос України» та «Урядовий кур’єр».
Голова Центральної виборчої комісії В. ШАПОВАЛ.
м. Київ, 23 жовтня 2009 року.
№ 188.